A plecat un Andruşcă din guvern şi au venit mai mulţi

 
Guvernul s-a întărit pentru preluarea şefiei Consiliului UE
Guvernul s-a întărit pentru preluarea şefiei Consiliului UE

Singurul criteriu de performanţă pentru accederea în Guvernul Dăncilă pare să fie talentul de "gâgă" sau abilitatea de a face gafe cât mai dese şi mai hilare.Guvernarea PSD-ALDE pare să meargă din rău în mai rău. Noii miniştri nu sunt mai buni decât cei remaniaţi, chiar dacă România va prelua de la 1 ianuarie 2019 preşedinţia Consiliului UE.

Noul ministru al Tineretului și Sportului, profesorul de sport Bogdan Matei, a devenit celebru când a picat în capcana unui reporter care l-a întrebat dacă va vota Codul lui Hammurabi, un ansablu de legi antice.

Bogdan Matei a cerut atunci „răgaz să se acomodeze și să studieze". Codul lui Hammurabi este o culegere de legi antice de acum 3.700 ani, iar Bogdan Matei pregăteşte câteva amendamente.

Noul ministru al Muncii, Marius Constantin Budăi, cel care și-a terminat facultatea la 36 de ani, s-a remarcat în luna august, când a scris pe contul său de Facebook că unul dintre motivele presupusului "atac enorm împotriva României" ar fi "gestionarea și direcționarea bugetului UE către zone prestabilite.

Budai este economist licenţiat, urmând în perioada 2004-2008 cursurile Universitatii Spiru Haret – Facultatea de Finante si Banci (Bucuresti) – Program de studii universitare in specializarea – Finante si Banci. Scenariul conspiraționist propus de Budăi (46 de ani) în cinci pași presupune și "sădirea în percepția mass-media internațională a unei țări neguvernabile".

Noul ministru al Dezvoltării, Ilan Laufer, anunţa anul trecut că executivul de la Palatul Victoria purta discuţii pentru relocarea Bursei de la Londra la Bucureşti în contextul Brexit-ului! ,,Avem prima şansă pentru aşa ceva", spunea atunci Laufer.

"Am început negocierile cu ei (britanicii - n.r.) de şase-opt luni de zile. Pot să spun că România a ajuns în marea finală. A fost un grup restrâns de ţări şi după care a rămas un număr foarte foarte mic de ţări. Încă nu avem o informaţia oficială. Un anunţ va fi făcut la începutul anului 2018... avem prima şansă", a declarat la Realitatea TV fostul ministru npentru mediul de afaceri.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?