A plecat de acasă pentru a-şi căuta de lucru. Când s-a întors, a aflat ceva stupefiant

 

Un bărbat în vârstă de 60 de ani dintr-o localitate din Kenya a avut parte de o surpriză extrem de bizară.

Julius Mbiti Kitheka a plecat de acasă în urmă cu 30 de ani, pentru a-şi căuta de lucru. Pentru că multă vreme nu au mai ştiut nimic de el, membrii familiei au crezut că bărbatul a murit.

Ba mai mult, când rămăşiţele unui bărbat cu nume asemănător au fost găsite de poliţişti, părinţii lui Julius au crezut că este vorba despre el şi au organizat o ceremonie funerară.

Curând însă, ceva incredibil s-a întâmplat. Julius Mbiti Kitheka s-a întors acasă, teafăr şi nevătămat. La început, familia lui a crezut că vede o fantomă, scrie news24.com

"Am fost plecat câţiva ani, iar când m-am întors am aflat că întreaga mea familie a crezut că a murit. În plus, am aflat că m-au şi înmormântat", a povestit bărbatul.

Acum, familia lui Kitheka trebuie să facă un nou "ritual": bărbatul confundat trebuie deshumat, întrucât tradiţia spune că dacă nu procedează aşa, vor muri cu toţii.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?