A pierdut O SUMĂ URIAŞĂ crezând că a câştigat la un concurs la care nu participase

 
A pierdut O SUMĂ URIAŞĂ crezând că a câştigat la un concurs la care nu participase
A pierdut O SUMĂ URIAŞĂ crezând că a câştigat la un concurs la care nu participase

Nu puţini sunt cei care cad pradă infractorilor care folosesc diferite metode de înşelăciune. O femeie din Săliştea de Sus a crezut că a câştigat 100.000 lei la un concurs la care nu a nici participat. A pierdut însă 530 de euro şi peste 2000 de lei.

"O femeie în vârstă de 35 de ani din Săliştea de Sus s-a prezentat la poliţie reclamând că a fost victima unei înşelăciuni. Ea a relatat poliţiştilor că a fost contactată pe telefonul mobil de către un bărbat care s-a prezentat fi reprezentantul unei companii de telefonie mobilă şi care a anunţat-o că este câştigătoarea unui premiu de 100.000 de lei", a declarat Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al IPJ Maramures, citată de adevarul.ro.

Pentru a intra în posesia premiului, femeia trebuia însă să depună suma de 500 de euro într-un cont, lucru pe care aceasta l-a şi făcut. Ulterior, femeii i s-a mai solicitat şi suma de 2045 de lei, pe care de asemenea i-a depus în contul indicat de bărbat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 0
10 Oct 13:22
MAI SUNTETI MULTZI MAI PROSHTILOR ?
EU V-ASH INTERZICE DREPTUL DE A FACE COPII...SUNTETI ATENTAT LA SIGURANTZA PLANETARA !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?