A născut un bebeluş gigant. Arată ca un copil de 7 luni. Iată câte kilograme are

 
A născut un bebeluş gigant. Arată ca un copil de 7 luni. Iată câte kilograme are
A născut un bebeluş gigant. Arată ca un copil de 7 luni. Iată câte kilograme are
A născut un bebeluş gigant. Arată ca un copil de 7 luni. Iată câte kilograme are A născut un bebeluş gigant. Arată ca un copil de 7 luni. Iată câte kilograme are A născut un bebeluş gigant. Arată ca un copil de 7 luni. Iată câte kilograme are

O femeie din India a născut pe cale naturală un copil gigant, de 7 kilograme, în doar 15 minute. Mama are 36 de ani şi nu suferă de diabet, fapt care ar duce la obezitante infantilă. 

Mama are doar 77,6 kilograme şi a mai născut până acum, acasă, 8 copii, însă toţi au avut o greutate normală. Când a început travliul, tatăl bebeluşului a trebuit să o ducă pe soţia lui la cel mai apropiat spital şi în doar un sfert de oră bebeluşul s-a născut.

"Este un copil minune. În cei 21 de ani de când sunt medic nu am mai văzut un bebeluş aşa de mare. Nu ne vine să credem că a putut să fie născut normal la cât de mare este", a afirmat medicul Anjana Gupta, care a asistat la naştere.

Medicul a mai spus că era atât de greu încât nu putea să îl ţină în braţe.

"Este un copil foarte frumos", a mai spus Anjana Gupta.

După naştere, bebeluşul a avut nişte probleme respiratorii, însă acum el şi mama lui se simt foarte bine.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?