A născut gemeni perfecţi. Dar într-o zi blestemată, medicii au descoperit o diferenţă înfiorătoare!

 

Semănau ca două picături de apă. Şi totuşi, ceva nu era în regulă cu gemenii săi... Această mamă a aflat un detaliu şocant! Diferenţa dintre cei doi copii era uriaşă! Nimeni nu şi-a dat seama de acest amănunt, până în acea zi blestemată...

La doi ani şi jumătate, gemenii Sophie şi Lincoln sunt extrem de activi. Cei doi comunică, însă, diferit. În timp ce băiatul vorbeşte, fata foloseşte limbajul semnelor.

În timpul sarcinii, Michelle, mama lor, a fost infectată cu virusul citomegalic, un virus comun care afectează aproximativ 80% din populaţie, până la vârsta de 40 de ani. În mod normal, nu prezintă simptome, aşa că depistarea sa este extrem de dificilă.

Când o femeie însărcinată ia pentru prima dată acest virus, se poate transmite extrem de uşor fetusului nedezvoltat, având efecte devastatoare.

"În cele mai multe cazuri, virusul afectează dezvoltarea creierului şi a sistemului nervos central. Există şi cazuri în care ficatul este extrem de afectat", a explicat doctorul Kevin Albert.

Numai un miracol a făcut ca băieţelul să nu fie afectat şi el de acest virus. Sophie, însă, ceva mai sensibilă, a avut de suferit.

După zeci de teste, însă, copila a fost diagnosticată iar medicii i-au prescris un tratament corespunzător, care pare să dea roade.

Dacă nu era tratată la timp, fetiţa şi-ar fi pierdut complet auzul. Mai mult, exista pericolul ca, în timp, să-i fie afectată şi vederea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?