A MURIT MICA DE LA ABRACADABRA

Mica de la Abracadabra a murit, la 31 de ani, în urma unei afecţiuni grave a ficatului
Mica de la Abracadabra a murit, la 31 de ani, în urma unei afecţiuni grave a ficatului / FOTO: Facebook.com
Mica de la Abracadabra a murit, la 31 de ani, în urma unei afecţiuni grave a ficatului Mica de la Abracadabra a murit joi după amiază. Avea 31 de ani Mica de la Abracadabra a murit joi după amiază. Avea 31 de ani Mica de la Abracadabra a murit joi după amiază. Avea 31 de ani Mica de la Abracadabra a murit joi după amiază. Avea 31 de ani

Michaela Niculescu, cunoscută ca Mica de la Abracadabra, a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni din Capitală, după o lungă grea cu boala necruţătoare de care suferea, ciroza hepatică.

Mica de la Abracadabra a murit joi, la Spitalul Fundeni, după o luptă grea cu ciroza hepatică descoperită în urmă cu un an de zile, informează libertatea.ro. Tânăra de 31 de ani fusese internată după o criză în care vomase mult sânge şi s-a aflat mai multe zile în comă indusă, după ce îi cedaseră plămânii.

Michaela Niculescu avea 31 de ani şi a devenit cunoscută datorită emisiunii "ABRACADABRA", atunci când era copil. După încheierea acesteia, Mica a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, mergând apoi la studii în străinătate, la Oxford şi Vienna, unde şi-a obţinut doctoratul summa cum laude.

Ea a lucrat ca traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT.

 

DEZVĂLUIRILE tatălui, despre chinul prin care trece Mica de la Abracadabra: "A uitat să respire"

 

MESAJUL SFÂŞIETOR al Micăi de la Abracadabra, de pe patul de spital

 

 

 

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?