A murit actorul Robert Forster. A jucat în „Jackie Brown”, „Twin Peaks”, „El Camino”

 

Actorul american Robert Forster a încetat din viaţă la 78 de ani, chiar în ziua lansării celui mai recent film al său - „El Camino”, pe platforma Netflix, vineri, 11 octombrie. Forster era cunoscut spectatorilor de film din producţii ca ”Jackie Brown” sau din seriale ca ”Twin Peaks” sau ”Breaking Bad”.

Actorul a încetat din viaţă vineri, la domiciliul său din Los Angeles, în urma unui cancer cerebral. Decesul a fost confirmat de familie şi apropiaţi, informează variety.com.

Vestea morţii sale a venit chiar în ziua în care era lansat pe platforma Netflix ultimul film în care a jucat, "El Camino: A Breaking Bad Movie".

Forster era cunoscut la Hollywood mai ales pentru rolurile secundare interpretate în anii ´60. A fost nominalizat pentru premiul Oscar pentru rolul Max Cherry din pelicula lui Quentin Tarantino, "Jackie Brown", din 1997.

A mai jucat de atunci în producţii de succes precum "The Descendents/ Descendenţii", "Mulholland Drive/ Calea Misterelor" ca şi în "Olympus Has Fallen/ Cod Roşu la Casa Albă" and its sequel, "London Has Fallen/ Cod roşu la Londra".

În televiziune a apărut în seriale cunscute printre care se numără noul "Twin Peaks", "Alcatraz" şi "Breaking Bad".

Forster a apărut în peste 100 de filme, cel mai recent fiind El Camino: A Breaking Bad Movie, lansat prin Netfllix.

L-a jucat recent pe tatăl lui Tim Allen din Last Man Standing. Forster a finalizat trei proiecte suplimentare în 2019: El Camino: A Breaking Bad Movie, Amazing Stories şi Werewolf, regizate de Steven Spielberg.

Actorul avea patru copii: Bobby, Elizabeth, Kate şi Maeghen; patru nepoţi: Tess, Liam, Jack şi Olivia; şi era partenerul de viaţă al Denisei Grayson.

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?