A mers să vândă verigheta ca să plătească medicamente pentru soţ. Ce a aflat i-a frânt inima

 

O femeie din Florida, care a încercat să facă rost de bani pentru medicamentele soţului său bolnav a avut parte de o experienţă cumplită.

Megan Starich a crezut că poate primi câteva mii de dolari pentru verigheta sa, bani de care femeia şi soţul său aveau nevoie disperată, după ce bărbatul suferise mai multe răni grave la cap după ce căzuse de la înălţime la muncă. Familia era într-o situaţie specială, cei doi având acasă un copil cu nevoi speciale şi femeia având, la rândul său, un handicap care o împiedică să muncească.

Verigheta cu diamante ar fi valorat aproximativ 5000 de dolari şi, spune soţia bărbatului, familia e mai importantă decât orice, aşa că a fotografiat inelul şi l-a pus pe un site de anunţuri.


A primit mai multe oferte şi a acceptat una dintre ele, mergând cu o prietenă să facă schimbul. Megan Starich susţine că nu s-ar fi despărţit de inel până când nu ar fi ţinut banii în mână, dar când a scos inelul din cutie, într-o fracţiune de secundă, bărbatul care ar fi trebuit să îl cumpere i l-a smuls din mână şi a fugit.

Starich a depus plângere la poliţie şi, din păcate, a aflat că nu este singura care ar fi picat în plasa bărbatului.

"Faptul că ar profita de o persoană ca mine, aflată într-o astfel de situaţie, nu pot să cred că oamenii se pot coborî atât de mult", spune femeia, citată de WFTV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?