A mers să-şi înmormânteze mama lângă tatăl ei. Când a redeschis groapa, a şocat-o ce a văzut

Sandi, o femeie din Statele Unite, a trăit un adevărat şoc la înmormântarea mamei. De parcă durerea pierderii mamei nu era de-ajuns, tânăra a mai aflat ceva îngrozitor în acea zi foarte tristă.Dorinţa părinţilor a fost ca mama şi tatăl lui Sandi să fie înmormântaţi unul lângă altul, în aceeaşi groapă. Astfel, la funeraliile bătrânei, femeia din acest caz a redeschis groapa în care ar fi trebuit să se odihnească pe veci tatăl ei. Spunem "ar fi trebuit" pentru că sicriul nu se mai afla acolo.

A îngheţat, pur şi simplu! Ea era sigură, de ani buni, că tatăl ei este înmormântat în acel loc. Le-a cerut socoteală responsabililor de la cimitir, care nici ei n-au ştiut să-i explice ce s-a întâmplat. De fapt, nici n-au ştiut să-i spună unde se află coşciugul cu tatăl ei. Au recunoscut că l-au rătăcit.

Sandi şi-a înmormântat mama unde a crezut, iniţial, că se află şi tatăl ei, apoi a început investigaţiile ca să găsească şi sicriul tatălui. A spus că nu va avea linişte până nu va vedea că părinţii ei se vor odihni pe veci împreună, unul lângă altul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?