A mers în centrul orașului, s-a dezbrăcat și... șoc ce a făcut. A fost arestat imediat

Un bărbat care a făcut baie dezbrăcat în celebra Fontana di Trevi din Roma a fost arestat de polițiști. Turiștii și localnicii strânși în jurul monumentului au fost, însă, amuzați de gestul său, aplaudându-l și înregistrându-l cu telefoanele mobile. La secția de poliție, bărbatul ar fi încercat să pretindă că este turist străin, însă oamenii legii a stabilit că este nativ italian. Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru că s-a opus arestării și pentru obstrucționarea justiției, pe lângă acuzațiile de încălcare a perimetrului fântânii din secolul al XVIII-lea.

Turiștii care ajung la Trevi intră în fântână în încercarea de a reconstitui o scenă din filmul din 1960 al lui Federico Fellini, "La Dolce Vita", în care personajul interpretat de actrița Anita Ekberg sare în fântână.

Pentru a descuraja aceste tentative, autoritățile au dublat amenzile, dar asta tot nu a oprit astfel de gesturi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?