A luat de pe e-bay un TANC folosit în Războiul din Golf.Uluitor ce a găsit în rezervor.S-a îmbogăţit

Acesta este povestea reală a lui Nick Mead, un american în vârstă de 55 de ani, care a cumpărat un tanc de pe site-ul e-bay. Galeria Foto.Bărbatul a plătit 40.000 de dolari pentru extravaganţă, dorind cu mare ardoare un astfel de exemplar în curtea lui. Tancul este de fapt o replică produsă de chinezi la vehiculul de luptă rus T54, folosit în Războiul din Golf.

După ce şi-a dus "bijuteria" acasă în remorca unui camion, americanul a inspectat achiziţia milimetru cu milimetru. Se aştepta, probabil, să găsească în interior urme de miniţie, dar nici vorbă de aşa ceva. Descoperirea cea mare s-a întâmplat în rezervor. 

Acolo erau ascunse 5 lingouri masive de aur, cu o valoare estimată la 2,5 milioane de dolari. Speriat, bărbatul a chemat poliţia, iar specialiştii au ajuns la concluzia că aurul fusese ascuns acolo de soldaţii irakieni, în Kuweit, în timpul Războiului din Golf. Americanul a primit o recompensă pentru descoperirea lui, iar aurul a fost luat de stat. 

Ce a găsit americanul în rezervorul tancului, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?