A. Iuraşcu (martor): Nu a fost contact, nu l-a lovit

 
Adrian Iuraşcu, martor la mitingul electoral de la Ploieşti, a declarat la Realitatea TV, că preşedintele Băsescu nici nu l-a atins pe acel băiat.

Adrian Ştefan Iuraşcu a declarat în studioul Realitatea TV că el este bărbatul cu mustaţă care apare lângă copil, în înregistrarea dată publicităţii joi de Gardianul, în care se vede cum preşedintele Traian Băsescu l-ar lovi pe un copil cu pumnul.

"Copilul chiar face un pas spre mine. Între mine şi el nu era nimeni".

"Nu sunt membru PD-L, nu am motive deosebite să-l susţin pe Traian Băsescu, dar nu pot asista la ceea ce se întâmplă în această seară. L-am sunat pe domnul Avramescu, actual consilier de stat în cadrul Cancelariei preşedintelui Traian Băsescu  şi i-am spus că am fost acolo -  şi sunt la un metru de acel băiat", a  declarat martorul Iuraşcu.

Adiran Iuraşcu a descris imaginile, spunând că nu se afla nimeni între el şi copil, iar că distanţa care-i despărţea era de aproximativ un metru.

"Un asemenea gest îl reţineam cu siguranţă", a mai spus martorul, care a spus că nu l-a văzut pe Dinu Patriciu la acel eveniment.

"Preşedintele nu l-a lovit. Eu nu l-am văzut pe Patriciu. Nu ştiu unde era. Era un eveniment care se comenta. Eram foarte mulţi din societetea civilă. Ce pot să vă spun sigur este că nu a fost contact şi că nu l-a lovit. De acolo - martor ocular, de la un metru şi ceva",  a mai adăugat Iuraşcu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?