A intrat pe pagina de Facebook a învăţătoarei şi a avut un şoc. "Mă simt ca o prostituată"

 

O învăţătoare în vârstă de 21 de ani din Durham, Marea Britanie, a fost concediată după ce mama unuia dintre elevi a descoperit că tânăra lucra şi ca model pentru lenjerie intimă.Până nu demult, Gemma Laird era învăţătoare la Şcoala Primară Bloemfontein. Recent, tânăra în vârstă de 21 de ani şi-a pierdut locul de muncă, după ce mama unui elev a descoperit pe Facebook nişte fotografii în care cadrul didactic apărea în lenjerie intimă.

Femeia a anunţat imediat conducerea şcolii, iar Gemma a fost concediată deşi, susţine ea, atunci când s-a angajat a precizat că are un contract de colaborare cu o agenţie de modelling.

"Chiar mă descurcam bine la şocală şi primeam un feedback bun. Mă înţelegeam foarte bine cu copiii", a povestit Gemma pentru metro.co.uk.

"După o săptămână, am primit un telefon de la directoarea şcolii, Laura Liddel, care mi-a spus 'nu aş vrea să am această conversaţie cu tine, dar sunt nevoită să o fac'. Mi-a spus că cineva a intrat pe pagina mea de Facebook şi a descoperit că lucrez şi ca model, iar pentru asta m-a raportat. Mi-a spus că nu vrea să fie afectată reputaţia şcolii şi că oamenii îşi vor pierde respectul dacă vor afla că am fost manechin. Mi-a mai spus că unii elevi nu sunt foarte încrezători în ei şi că nu vrea ca ei să mă caute pe Facebook sau Instagram. A mai zis că nu vrea ca micuţii de şase ani să creadă că e ceva normal să fii model. M-a făcut să mă simt murdară, să mă simt ca o prostituată. Este ridicol", a adăugat ea în cele din urmă.

Pe de altă parte, directoarea unităţii de învăţământ a explicat că în opini sa decizia luată este cea corectă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?