A început să renoveze casa, dar a înghețat când a scos pardoseala! Stătea acolo de 73 de ani!

 
A început să renoveze casa, dar a înghețat când a scos pardoseala! Stătea acolo de 73 de ani!
A început să renoveze casa, dar a înghețat când a scos pardoseala! Stătea acolo de 73 de ani!
A început să renoveze casa, dar a înghețat când a scos pardoseala! Stătea acolo de 73 de ani! A început să renoveze casa, dar a înghețat când a scos pardoseala! Stătea acolo de 73 de ani! A început să renoveze casa, dar a înghețat când a scos pardoseala! Stătea acolo de 73 de ani!

A stat ascuns pe spatele unei scanduri din pardoseala timp de 73 de ani... Cand l-a descoperit, proprietarul casei a incremenit!

Mesajul unui proprietar morocănos a devenit viral pe Internet. Câteva cuvinte obscene scrise de acesta au fost descoperite pe podeaua unei case din 1941.

Alex a cumpărat o casă cu trei etaje în Charlestown, Boston. Tânărul ştia că vechiul proprietar fusese angajat în armată, dar nici prin gând nu-i trecea că ar fi fost în stare să facaă aşa ceva...


În timp ce-şi renova casa, tânărul a început să scoată pardoseala. Într-o zi, a observat că pe spatele unei scânduri era scris cu creionul un mesaj obscen care contravenea normelor militare.

"America, război cu Germania. Această podea a fost montată în 5.10.41 de către Albert S. Go f*** yourself. (Din motive lesne de înţeles, nu vom traduce înjuratura, n.r.)", scrisese bărbatul.

Cel mai probabil, bărbatul se gândise că cel care avea să ajungă în casa sa ar fi urmat să fie un german.

"Chiar îmi plăcea pardoseala pusă de Albert, dar nu puteam s-o păstrez, era prea deteriorată. Când am început s-o demontez, am ridicat o scândură şi... am citit înjurătura", a povestit actualul proprietar, spre amuzamentul prietenilor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?