A ieşit să-şi plimbe câinele, dar a dat peste o BESTIE în iarbă! I-a văzut ochii, a îngheţat! Erau..

A ieşit să-şi plimbe câinele, dar a dat peste o BESTIE! Când i-a văzut ochii, a îngheţat! Erau...
A ieşit să-şi plimbe câinele, dar a dat peste o BESTIE! Când i-a văzut ochii, a îngheţat! Erau...
A ieşit să-şi plimbe câinele, dar a dat peste o BESTIE! Când i-a văzut ochii, a îngheţat! Erau... A ieşit să-şi plimbe câinele, dar a dat peste o BESTIE! Când i-a văzut ochii, a îngheţat! Erau... A ieşit să-şi plimbe câinele, dar a dat peste o BESTIE! Când i-a văzut ochii, a îngheţat! Erau...

Nici prin gând nu i-a trecut că ar putea da vreodată peste aşa ceva... Ireal!Un şarpe cu două capete a fost predat unei grădini zoologice din Texas, după ce a fost găsit în curtea unei femei.

În prezent, îngrijitorii grădinii zoologice pregătesc adăpostul pentru bestia care urmează să fie expusă, în scurt timp, publicului.

Potrivit presei locale, femeia a găsit şarpele în timp ce-şi plimba câinele. Bestia, cu o lungime de 21 de cm, a fost capturată imediat chiar de aceasta, cu mâinle goale. Femeia nu s-a lăsat intimidată de creatură...

"Şarpele are 6-8 săptămâni. Acesta îşi foloseşte un cap pentru a mânca, iar pe al doilea, pentru a bea. Nu am mai avut până acum şerpi cu două capete, este ceva inedit şi extrem de neobişnuit pentru noi", a spus un reprezentant al grădinii zoologice unde a fost dus şarpele.

În zilele următoare, îngrijitorii urmează să stabilească sexul şarpelui. Totodată, aceştia vor organiza un concurs pentru a boteza creatura. Fireşte, şarpele va primi câte un nume pentru fiecare cap!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?