A ieşit pe balcon să fumeze. În câteva secunde viaţa i s-a întors pe dos - fiul lui de doi ani...

 

Un copil de doi ani şi-a închis propriul tată la balcon, pentru a se juca pe tableta acestuia. Copilul, captivat de jocuri, nu a acordat nicio atenţie la strigătele disperate ale părintelui îngheţat.

Salvatorii au fost sunaţi de un bărbat de 37 de ani, care le-a declarat că este captiv pe balconul propriului apartament. Acesta le-a declarat că acolo l-a încuiat copilul său de doi ani şi că el stă îmbrăcat doar în haine de casă.

Potrivit bărbatului, el a ieşit la balcon când în apartament se aflau doar el şi copilul. În timp ce bărbatul fuma, băieţelul s-a apropiat de uşă şi a blocat-o. Copilul a luat apoi tableta tatălui său în pat şi a început să se joace. Captivat de jocuri, micuţul nu i-a dat nicio atenţie strigătelor disperate ale tatălui său şi, conform Life.ru, nici măcar nu s-a mirat când în apartament au intrat bărbaţi necunoscuţi purtând uniforme, el continuându-şi jocul.


sursa

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?