A găsit un ou ciudat în grădină. Când a văzut ce iese din el, a înlemnit!

 
A găsit un ou ciudat în grădină. Când a văzut ce iese din el, a înlemnit!
A găsit un ou ciudat în grădină. Când a văzut ce iese din el, a înlemnit!
A găsit un ou ciudat în grădină. Când a văzut ce iese din el, a înlemnit! A găsit un ou ciudat în grădină. Când a văzut ce iese din el, a înlemnit! A găsit un ou ciudat în grădină. Când a văzut ce iese din el, a înlemnit!

O femeie din Australia a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita prea curând. Mergand prin gradină, aceasta a descoperit ceva ce părea a fi un ou de pasăre. Când s-a uitat mai bine...

Deşi pare a fi de pasăre, ceea ce vei vedea în continuare are şanse mari să fie unul dintre cele mai ciudate ouă pe care le-ai văzut.

Întâlnit în Australia şi Noua Zeelandă, acest ou este, de fapt, o ciupercă ce este cunoscută sub denumirea populară de "Degetele dracului". Alţii o numesc pur şi simplu "Caracatiţă". Când începe să se dezvolte, ciuperca pare a fi de pe altă planetă.

Cele mai multe ciuperci cresc pe pământ sau pe copaci, dar aceasta, clathrus archeri, creşte într-un sac gelatinos în formă de ou până când este gata să se deschidă.

Când se deschide, patru până la opt "tentacule" ies din ou. Aşa cum este de aşteptat, planta este extrem de lipicioasă şi degajă un miros îngrozitor, care atrage muştele.

Deşi comestibilă, puţini sunt cei care se încumetă să o consume.

Animalul înfiorător care a scăpat pe internet. Ce secret oribil ascunde creatura

Oricât de ireal ar părea, animalul există și este rezultatul experimentelor rusești care au la bază o adevărată ruletă genetică ce încurajează și dezvoltă încrucișările extreme între diverse rase de animale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stroe vasilica
15 Mar 10:51
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?