A găsit un deget de om în pachetul de carne tocată primit. Explicaţia autorităţilor este ireală

 
Descoperire şocantă

Descoperire îngrozitoare în Vaslui: un cetăţean a găsit într-un pachet de carne tocată pe care l-a primit de la Cantina de Ajutor Social, un deget de om. Carnea a fost distribuită, alături de alte alimente, drept ajutor. Autorităţile au pornit o anchetă de proporţii, iar lotul de carne a fost scos de pe piaţă.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Familia a primit pachetul de carne de la Asistenţa Socială. În momentul în care au început să prepare mâncare au observat o bucată din degetul unui om cu tot cu unghie şi au anunţat imediat autorităţile.

Întregul lot de carne tocată al firmei producătoare a fost scos din magazine, însă o parte a ajuns la consumatori. Inspectorii sanitar-veternari susţin însă că nu este niciun pericol. În urma anchetei făcute la firmă s-a constatat că nu este vorba de un accident de muncă petrecut în timpul procesului de fabricaţie.

Pe de altă parte, o explicaţie incredibilă a venit de la inspectorul şef în cadrul ITM Vaslui:

”A fost verificat întreg fluxul tehnologic, de la sacrificare, până la ambalare şi nu a fost descoperită nicio neregulă. A fost vizată perioada în care a fost făcut produsul respectiv. Au fost verificaţi în amănunt angajaţii firmei care produce carnea tocată şi nu am găsit niciun salariat care să aibă vreun deget amputat. Au rămas neverificaţi doar câţiva angajaţi, fiind în timpul liber. Urmează fi şi aceştia verificaţi“, a spus Gheorghe Chirvase inspector şef în cadrul ITM Vaslui.

Şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cui îi aparţine degetul.
În acest timp, reprezentanţii societăţii au declarat că cineva ar fi pus la cale acest complot pentru a afecta imaginea unităţii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?