A găsit o femeie îngheţată bocnă, sub zăpadă. Nu mai mişca! Ce s-a întâmplat cu trupul ei a şocat!

 
A găsit o femeie îngheţată bocnă, sub zăpadă. Nu mai mişca! Ce s-a întâmplat cu trupul ei A ŞOCAT!
A găsit o femeie îngheţată bocnă, sub zăpadă. Nu mai mişca! Ce s-a întâmplat cu trupul ei A ŞOCAT!
A găsit o femeie îngheţată bocnă, sub zăpadă. Nu mai mişca! Ce s-a întâmplat cu trupul ei A ŞOCAT! A găsit o femeie îngheţată bocnă, sub zăpadă. Nu mai mişca! Ce s-a întâmplat cu trupul ei A ŞOCAT!

A găsit-o în zăpadă, nici nu mai respira. Era îngheţată bocnă, dar nu a încetat să spere nicio clipă...

După o furtună de zăpadă înfiorătoare, Wally Nelson a găsit trupul unei tinere de 19 ani îngheţată bocnă, în zăpadă, în faţa casei sale. Tânăra era Jean Hilliard.

Jean fusese să-şi viziteze o prietenă, în ciuda avertismentelor meteorologilor. La un moment dat, din cauza poleiului, maşina a derapat şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, tinerei i-a fost imposibil să o mai pornească, aşa că a trebuit să coboare şi să caute să se adăpostească. În maşină, risca să moară de frig...


N-a ajuns, însă, prea departe, din cauza ninsorii abundente şi a temperaturii extrem de scăzute. Tot ce spera era să întâlnească pe cineva cunoscut care să o ajute.

Nelson tocmai ieşise din casă şi se îndrepta spre un bun prieten, când a descoperit trupul îngropat în zăpadă şi gheaţă.

Tânăra era sleită de puteri... Părea o sculptură din gheaţă.

Băiatul a dat imediat zăpada şi gheaţa la o parte. Apoi a înfăşat-o într-o pătură şi a dus-o la un spital din apropiere. Medicii i-au acordat primul ajutor imediat. Seara târziu, mâinile tinerei au început să se dezgheţe. Picioarele au avut nevoie de trei zile, însă, să-şi reînceapă circulaţia.  

Doctorii au fost uimiţi când au văzut că tânăra, în ciuda faptului că venise mai mult moartă, nu a avut nevoie de niciun fel de amputare. După aproape patru luni de îngrijiri, aceasta şi-a revenit aproape în totalitate.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?