A găsit cel mai vechi mesaj în sticlă. L-a citit și a dat norocul peste el

 

Marianne si Horst Winkler se aflau în vacanță în Germania, când au găsit pe malul apei, lângă insula Amrum, o sticlă care plutea.

Femeia a realizat că în interiorul acesteia se găsește un mesaj, motiv pentru care nu a mai stat pe gânduri și i-a spus soțului ei să spargă sticla pentru a-l citi. Aceștia au găsit scrise niște cuvinte în limba engleză, germană și olandeză.

În mesaj li se cerea să completeze niște informații care să facă referire la locul și momentul în care au găsit sticla și să le trimită, împreună cu biletul găsit, la Asociația de Biologie Marină din Plymouth, Marea Britanie, iar în schimb vor fi răsplătiți cu un shiling.

Cuplul au acționat conform instrucțiunilor din bilet și au trimis mesajul, alături cu completările lor, la locul unde li se ceruse.

După o perioadă, cei doi au fost contactați de Guinness World Records și au aflat că au descoperit unul dintre cele mai vechi mesaje descoperite vreodată.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?