A fotografiat rămăşiţele unui castel vechi, ridicat în 1130. S-a uitat mai bine la poză, a îngheţat

Harry Wickes, un puşti de 12 ani din Marea Britanie, şi tatăl său au vizitat rămăşiţele unui castel vechi, ridicat în anul 1130. Monumentul se numeşte Eynsford Castle, este în Kent, şi atrage mulţi turişti. Galeria Foto.Aşa cum era normal, cei doi au fotografiat zidurile ce au mai rămas în urma castelului, dar când s-au uitat mai bine la poză, acasă, au rămas fără cuvinte. Au observat silueta unei persoane, îmbrăcată în negru, pe care la faţa locului, bineînţeles, că n-au văzut-o. Au verificat în amănunt povestea locului şi au aflat că primul proprietar al castelului, William de Eynsford, este un fost călugăr, iar silueta lui ar mai fi fost depistată şi de alţi turişti, în acele locuri.

Tatăl şi fiul n-au putut spune dacă au văzut o fantomă sau nu, dar admit că au trăit o experienţa la limita imposibiliului.

Cum arată silueta călugărului mort pe care cei doi susţin că au pozat-o, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?