A fost semnat contractul pentru modernizarea Stadionului Giulești

 

Compania Națională de Investiții a semnat contractul privind modernizarea Stadionului Giulești „Valentin Stănescu”. Lucrările vor fi gata până la data organizării Campionatului European de Fotbal din 2020.

Potrivit ofertei câștigătoare, valoarea contractului este de 98.318.052,33 lei fără TVA, cote și taxe. Finanțarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice.

Stadionul Giulești trebuie să îndeplinească criteriile în vederea asigurării condițiilor de antrenament pentru echipele participante la EURO 2020, competiție care va fi găzduită și de București.

Noul complex sportiv din Giulești va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum și săli de forță sau recuperare și pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spații de cazare pentru sportivi, precum și de spații de alimentație publică sau spații administrative.

Vezi pe realitateasportiva.net care este stadiul proiectelor de modernizare a arenelor Steaua-Ghencea, Arcul de Triumf și Dinamo.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020, pe Arena Naţională din Capitală. UEFA obligă ţările organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?