A divorţat de soţie pentru secretară. Când a văzut răzbunarea nevestei, a regretat totul

 

Răzbunare cruntă în SUA. Jake a divorţat de Edith după o căsătorie de 20 de ani, pentru a se cupla cu secretara de la muncă. Bărbatul a câştigat casa familiei, la partaj, o vilă impresionantă, de 5 milioane de dolari. Jake i-a cerut fostei soţii să părăsească rapid casa, pentru că vrea să se mute acolo cu amanta. Edith n-a avut încotro şi- a trebuit să accepte situaţia.

Dar după ce şi-a făcut bagajele, şi-a pus în aplicare planul de răzbunare. A ascuns bucăţi de peşte în perdele şi draperii. Astfel, timp de 3 zile, până s-au mutat acolo noii amorezi, vila a prins un miros de nesuportat. Jake a încercat prin tot felul de metode să scape de odorul de hazna, dar fără succes.

A trebuit să se mute de acolo şi să lase drastic din preţul casei, numai ca să scape de ea. A vândut-o cu aproximativ 500.000 de euro, deşi locuinţa valore de 10 ori mai mult.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?