A cumpărat un far părăsit, apoi l-a transformat în ceva IREAL. Vezi cum arată misterioasa clădire

 

Un far are întotdeauna un aer de mister și fascinație. Le vedem deseori în filme, de obicei în secvențele cel mai încărcate de dramatism sau romantism. Poate de aceea, o femeie din Ohio a decis să-și cumpere propriul far, pe care l-a amenajat așa cum a dorit, fără să-i afecteze funcționalitatea, și s-a mutat în el.

Când Sheila Consaul a auzit că guvernul a scos la licitație bătrânul far de pe coasta lacului Erie, ea s-a gândit că această construcție ar putea fi o casă de vară foarte potrivită, potrivit site-ului littlethings.com.

Ea a cumpărat farul construit acum 92 de ani în orașul Painesville Township din Ohio în anul 2011, pentru suma de 71.000 de dolari, iar de atunci l-a supus unui proces de renovare continuu.

Sheila a adăugat câteva dormitoare suplimentare și o bucătărie, precum și energie electrică de la un generator. Clădirea cu cinci etaje are acum trei dormitoare și o capacitate de 10 persoane.

La toate acestea, se adaugă o vedere splendidă spre litoralul lacului Erie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?