A crezut că este doar răcită, dar după 48 de ore a murit! Ultimele ei cuvinte te vor înfiora

 

O tânără din Marea Britanie s-a stins din viaţă brusc, la doar 48 de ore după ce fusese diagnosticată cu meningită.

Paawan Purba avea 20 de ani şi era studentă la Medicină. Tânăra avea un job part-time într-un bar, aşa că într-o dimineaţă, când s-a întors de la lucru a pus starea de rău pe seama oboselii. Mai mult fata, a început să aibă simptome asemănătoare unei răceli, aşa că seara, când s-a dus la culcare, mama ei i-a dus un ceai fierbinte şi i-a stat alături mai multe ore.

"Orice ar fi, să nu pleci de lângă mine", i-a spus Paawan mamei sale, înainte de a adormi.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE DE ULTIMA ORA AICI!!!

Noaptea, la 03:30, vrând să vadă cum se simte fiica ei, femeia a avut un şoc. Tânăra respira greu şi îşi pierduse cunoştinţa. A fost dusă de urgenţă la spital, unde medicii au diagnosticată cu meningită. Doar câteva ore mai târziu, Paawan s-a stins din viaţă, scrie The Sun.

"A fost o persoană atât de specială. Era fericită, veselă, plină de energie, iubea viaţa! Întotdeauna voia să-i ajute pe alţii. (...) Vorbea mereu despre visul ei de a contribui la descoperirea unui leac pentru bolile cele mai periculoase", a povestit tatăl el.

Acum, părinţii şi prietenii lui Paawan au deschis o campanie de strângere de fonduri, banii urmând să fie donaţi către Meningitis Research Foundation.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?