A creat o prezentare PowerPoint pentru a cuceri un bărbat! Răspunsul acestuia a dat-o peste cap

O tânără din Statele Unite ale Americii s-a hotărât să facă o prezentare PowerPoint pentru a convinge un bărbat să o scoată la o întâlnire.Lizzy Fenton a venit cu o idee ingenioasă de prezentare a propriei persoane, pentru a convinge un bărbat să o scoată la o primă întâlnire.

Prezentare, numită de tânără "De ce ar trebui să te întâlneşti cu mine", a fost trimisă iniţial unui bărbat pe care tânăra îl plăcea şi şi-ar fi dorit o întâlnire cu el. Dacă răspunsul lui nu a fost întocmai cel aşteptat, alţi utilizatori de internet au fost fascinaţi de ideea tinerei.

Lizzy se prezintă ca fiind o tipă sociabilă, inteligentă, independentă financiar, locuieşte singură, iar "sânii ei cresc constant". Totodată, tânăra se consideră o femeie cu clasă, cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat.

Chiar dacă Lizzy s-a chinuit să facă această prezentare, răspunsul bărbatului visurilor ei nu a fost întocmai cel mai aşteptat de aceasta.

"Este foarte drăguţ ce ai făcut. Te rog să încetezi în a mă mai contacta", i-a răspuns dur tânărul, potrivit Bored PandaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?