A auzit un zgomot lângă pârâu şi a văzut un sac. Când l-a deschis asistenta medicală a încremenit

Cruzime fără margini în Maramureş A dat viaţă unui băieţel perfect sănătos dar a vrut să îi ia viaţa. Mama şi-a pus copilul într-un sac şi l-a aruncat în albia unui pârâu.Îngerul păzitor al micuţului a fost o asistenţă medicală, aflată în timpul limber, la muncă pe ogoarele Miresului. Deşi aflat în hipotermie, bebeluşul a fost salvat de medici.  

Salvatoarea era la munca pământului când a auzit un zgomot ciudat ce venea dinspre pârâu. A crezut că este vreun animal, dar totuşi a mers să vadă ce este. A zărit sacul şi când l-a desfăcut a descoperit bebeluşul. A strigat după ajutor unei vecine, care i-a adus o pătură.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş a preluat nou-născutul şi l-a transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare pentru că prezenţa hipotermie. Copilul este sănătos şi în afară oricărui pericol .

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea celei care i-a dat viaţă şi la abandonat fără nici un fel de remuşcare pe malul pârâului.

Sursa 

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?