Așa arată iubita secretă a lui Ovidiu Lipan Ţăndărică

 

Dragostea vieţii lui Ovidiu Lipan Țăndărică a fost Corina Chiriac. Cei doi s-au iubit ca doi nebuni timp de patru ani, şi a fost una dintre poveştile siropoase ale anilor ‘70. S-au despărţit, însă şi acum au regrete că nu au dus ”love story-ul” mai departe. Dacă doamna muzicii româneşti este tot singură, iată că Ovidiu îşi îndulceşte zilele cu o doamnă blondă, lângă care pare să fie fericit şi liniştit.

Contactat telefonic, Ţăndărică s-a fâstâcit ca un adolescent când a fost întrebat despre femeia cu care-şi împarte zilele. ”Nu vreau să vorbesc prea mult despre viaţa mea. Mă bucur de viaţă şi de tot ce e frumos. De ceva timp, am o relaţie cu o femeie superbă, cu care mă plimb, citesc şi îi gătesc. După cum ştiţi, mie îmi place enorm să-mi petrec timpul în bucătărie, aşa că o surprind de fiecare dată cu ceva bun”, a povestit Ovidiu Lipan Ţăndărică pentru Click! 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?