Foto arhivă Inquam
Herman Berkovitz: „Benjamin Netanyahu nu știe cine este George Simion. Nu există o întâlnire programată între ei, în aprilie”
Medicul lui Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits, a declarat, vineri seara, la Realitatea PLUS, că fostul premier israelian nu se va întâlni cu liderul AUR. George Simion anunțase că a stabilit o întâlnire cu Netanyahu în luna aprilie, pentru a contracara astfel acuzațiile că partidul său minimalizează Holocaustul, despre care a afirmat într-un comunicat că reprezintă ”o temă minoră”.

Ultimele StiriIncidența coronavirus în România - TOPUL localităților cu cele mai mari rate de infectare | LISTA
Incidența coronavirus în România - TOPUL localităților cu cele mai mari rate de infectare | LISTA
Au fost anunțate care sunt localitățile unde ratele de infectare au crescut masiv în ultimele 24 de ore. În Dej, județul Cluj, incidența coronavirus este la un pas de a atinge 30 de cazuri la mia de locuitori, iar comuna Dumbrăvița are aproape 42 incidență, devansând Moșnița Nouă cu aproape 40. Totodată, rata minimă de infectare în acest moment în mediul urban, dar mai mare ca 3, a fost raportată în orașul Ocnele Mari, județul Vâlcea.

ACTUAL


Editoriale

Stiri Politice
Consilier în Ministerul Dezvoltării, judecat pentru șpaga de 80.000 de euro și mașină de lux, alături de un om de afaceri
Consilier în Ministerul Dezvoltării, judecat pentru șpagă de 80.000 de euro și mașină de lux, alături de un om de afaceri
Viorel Dinu, consilier în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei - Serviciul Corp Control, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.  Viorel Dinu a fost reținut în toamna anului trecut pentru o șpagă de 80.000 de euro și mașină de lux. Alături de consilier a fost trimis în judecată și omul de afaceri care i-a dat mașina în schimbul câștigării unor proiecte finanțate prin PNDL.
Stiri Economice

Furnizorii de energie ACUZĂ guvernul că nu a decontat nimic din plafonare și compensare din noiembrie 2021- Apelul AFEER
Furnizorii de energie ACUZĂ guvernul că nu a decontat nimic din plafonare și compensare din noiembrie 2021- Apelul AFEER
Asociaţia Furnizorilor de Energie din România (AFEER) face un apel către autorităţi pentru a urgenta decontarea corectă şi la timp a sumelor pentru compensări şi plafonări. Furnizorii au transmis că nu–şi mai permit să susţină financiar sprijinul asumat de stat pentru consumatori. AFEER a anunțat că autoritățile nu au decontat plafonarea și compensarea facturilor din noiembrie anul trecut până în prezent.
Stiri Actuale
Distribuție COVID-19. Cele mai multe cazuri din ultimele 24 de ore, în 5 județe și București - TOP județe
Distribuție COVID-19. Cele mai multe cazuri din ultimele 24 de ore, în 5 județe și București - TOP județe
Cazurile de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore s-au înmulțit în mai multe județe. Cea mai mare creștere este în Capitală, peste 5.600 de cazuri, în topul negativ fiind și județele Timiș, Cluj,  Brașov, Constanța, Iași, cu peste 1.000 de infectări în ultima zi. Bilanțul anunțat vineri, 28 ianuarie, este alarmant - este a treia zi consecutivă cu peste 30.000 de infectări noi, iar spitalizările cresc de laa o zi la alta, chiar dacă în ritm destul de lent.

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport

Liga 1: Dinamo primește vizita FCSB-ului și speră să-și încurce rivala
Liga 1: Dinamo primește vizita FCSB-ului și speră să-și încurce rivala
Cum era de așteptat, FCSB pleacă ca favorită în acest meci, chiar dacă partida se va desfășura în Ștefan cel Mare. Roș-albaștrii au o cotă de 1.60 la victorie, în timp ce gazdele au o cotă de 5.60, conform portalului cote-pariuri.ro. Un duel între locul secund și penultimul loc din clasament nu promite o partidă extrem de interesantă, așa cum ne-am putea aștepta de la un derby, însă conjuncturile din jurul echipelor ar putea să echilibreze un pic balanța.