Ultimele Stiri
Editoriale

Iulian Leca

Iulian Leca: Bomba pe care o pregătește USR-PLUS

S-a văzut abia după plecarea lui Voiculescu din fruntea ministerului Sănătății de ce a fost demiterea sa a fost un act necesar și binevenit. Pe de o parte, interesele financiare uriașe din spatele lui Vlad Voiculescu despre care s-a scris și vorbit mai mult după plecarea devin și mai suspecte când vezi obsesia cu care fostul ministru insistă să rămână, într-o formă sau alta, la ministerul Sănătății.


Laurentiu Botin

Laurențiu Botin: „Vlăduț out. Vine noul magician”

Cred că sunt primul care a sesizat impostura lui Vlăduț, magicianul minune, prea Oscarizatul de pe urma tragediei neelucidate. Am spus-o încă de când se chinuia să fie viceprimar și să preia atribuțiile din sănătate, deh, spitalele, că băiatul are o misiune bine stabilită. Apoi, de când algoritmul i-a dat pălăria pe care nici nu a visat-o, aceea de ministru, aproape în fiecare emisiune am atras atenția asupra derapajelor care, la rândul lor, făceau parte dintr-un plan bine pus la punct de entități grabnic atârnătoare la banul din sistem. 


Marinela Mititelu

Marinela Mititelu: Mintea de pe urmă a URS-iștilor: cum l-au "reievaluat" pe Ludovic Orban

Acum nici patru luni, USR-Plus se punea pe picioarele dindărăt la negocieri și condiționa intrarea la guvernare de plecarea lui Orban din fruntea Guvernului. Acum, însă, l-au “reievaluat” în stilul Tudorel Toader, invocat mai nou și de Vlad Voiculescu. Condiționează rămânerea la guvernare – culmea – de revenirea lui Orban în fruntea guvernului. Curat inconsecvenți, dar ce contează! Stiri Politice

Rareș Bogdan, atac virulent la "ticăloșii incurabili" din politică și instituții media: Fac mai mult rău României decât o face astăzi COVID-19 Exclusiv

Rareș Bogdan, după acordul din coaliție: ”Toți am înțeles că lumea are așteptări mari și nu mai are răbdare”

Rareș Bogdan a vorbit miercuri, la Realitatea Plus, despre tensiunile din coaliția de guvernare și noul acord semnat de liderii PNL, USR-PLUS și UDMR. Prim-vicepreședintele liberalilor și-a exprimat speranța ca toți să fi înțeles rolul actualei coaliții, care este singura în măsură să contribuie la dezvoltarea țării. 
Stiri Economice
Claudiu Năsui, ministrul Economiei

37 de companii din portofoliul Ministerului Economiei sunt listabile, dintre care 28 au grave probleme financiare. Năsui: "Trebuie să închidem aceste găuri negre"

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a declarat, astăzi, într-o videoconferinţă de specialitate, că numărul companiilor din portofoliul instituției pe care o conduce, listabile pe piaţa de capital, a ajuns la 37, 28 dintre ele având serioase probleme financiare. "Strategia este foarte clară: trebuie să închidem aceste găuri negre cât mai repede şi companiile care sunt listabile trebuie să fie listate", a afirmat Năsui, precizând că va comunica numele acestora după ce va agrea lista cu premierul Florin Cîţu.


Stiri Actuale

TikTok

Platforma TikTok, dată în judecată în Marea Britanie pentru colectarea ilegală de date personale ale copiilor. Ce RĂSPUNS au oferit reprezentanții companiei

Fostul comisar pentru copii din Anglia, Anne Longfield, a depus, marţi, o acţiune în justiţie împotriva platformei TikTok, pe care o acuză că a colectat ilegal date personale de la milioane de copii din Regatul Unit şi Europa. Vorbim despre copii cu vârste sub 16 ani în Uniunea Europeană şi 13 ani în Regatul Unit. Până în prezent, circa 3,5 milioane de utilizatori din Regatul Unit au fost afectaţi. În urma acestei acțiuni ar putea fi obținute despăgubiri care ar putea ajunge în total la câteva miliarde de lire sterline, potrivit unui comunicat dat publicității. Plângerea nu este ''fundamentată'' şi că platforma ''intenţionează să se apere în forţă'', susțin reprezentanții compnaiei. 
Ministrul Eduard Novak spune că sportul românesc a rămas rusesc, ca înainte de 1990 Foto: Facebook.com  Video

Ministrul Eduard Novak, concluzii șocante la 100 de zile de mandat: „Sistemul nostru sportiv este unul rusesc, mentalitățile și structura”, ca în comunism

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă de bilanț la 100 de zile de mandat, că sistemul aplicat în sportul românesc a rămas unul rusesc, ca în comunism. Ministrul a anunțat că se pregătește evaluarea tuturor antrenorilor după modelul profesorilor şi medicilor, pentru a avea sportivi bine pregătiți.


Stiri din Justiție


I-ați văzut? Contactați de urgență POLIȚIA!

Fotografiile suspecților în cazul crimei între migranți, de la Timișoara, făcute PUBLICE. Oamenii legii, în ALERTĂ

După teribilul incident în care un cetățean afgan, în vârstă de 27 de ani, și-a pierdut viața, iar altul a fost grav rănit, Poliția a reușit să întocmească un grup de suspecți, pe baza mărturiilor celor care se aflau în zonă și a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Cetățenii sunt avertizați să nu se apropie de ei și să sune la 112 dacă îi văd, relatează realitateadetimis.net. 
Stiri despre Vreme

Stiri din Sport