Ultimele Stiri


Secția ATI Covid - SJ Călărași (sursă: canalsud.ro)


Editoriale


Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Supra-sexualizarea și îndoctrinarea copiilor. Este VITAL să ne cunoaștem drepturile părintești!
Nimic nu are un impact mai puternic pe termen lung asupra unei societăți decât modul în care ne educăm copiii. În familie, în școală și în societate. Există o serie de valori comune pe care s-a cladit fiecare generație, acceptate și aplicate de o covârșitoare majoritate de români: nucleul societății este familia, compusă din mamă și tată, copiii sunt fetițe sau băieți și, până la vârsta maturității depline, părinții sunt cei care îi ocrotesc de pericolele din afara familiei și veghează ca principiile sale să fie duse cât mai bine mai departe.Stiri Politice

Călin Georgescu (captură video clip de promovare) Exclusiv
Călin Georgescu: Nu cred că cei de la PNL l-au ales pe Nicolae Ciucă
Călin Georgescu, politicianul al cărui nume a fost de mai multe ori pomenit ac posibil premier, fiind la un moment dat promovat chiar de AUR, nu crede că Nicolae Ciucă a fost ales de către liderii PNL pentru a forma guvernului. Într-o intervenție la Realitatea Plus, Georgescu a afirmat că orice scenariu de guvernare s-ar concretiza, polticienii nu trebuie să uite că urgența momentului este depășirea crizei sanitare.

Marcel Ciolacu, președintele PSD
SURSE Premierul desemnat Nicolae Ciucă a vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu. Cele 10 condiții puse de PSD
Nicolae Ciucă, premierul desemnat de Klaus Iohannis, a discutat sâmbătă la telefon cu presedintele PSD, potrivit surselor Realitatea Plus. Convorbirea a avut loc în contextul în care Nicolae Ciucă a refuzat să se ducă la sediul PSD pentru a discuta cu Marcel Ciolacu, însă, potrivit unor surse, acceptă o negociere cu acesta la Parlament. Asta în condițiile în care USR a anunțat că nu va vota un Guvern din care să nu facă parte. 


Stiri Economice

Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport