Ultimele Stiri
Editoriale

Laurentiu Botin

Laurențiu Botin: „Vlăduț out. Vine noul magician”

Cred că sunt primul care a sesizat impostura lui Vlăduț, magicianul minune, prea Oscarizatul de pe urma tragediei neelucidate. Am spus-o încă de când se chinuia să fie viceprimar și să preia atribuțiile din sănătate, deh, spitalele, că băiatul are o misiune bine stabilită. Apoi, de când algoritmul i-a dat pălăria pe care nici nu a visat-o, aceea de ministru, aproape în fiecare emisiune am atras atenția asupra derapajelor care, la rândul lor, făceau parte dintr-un plan bine pus la punct de entități grabnic atârnătoare la banul din sistem. 


Marinela Mititelu

Marinela Mititelu: Mintea de pe urmă a URS-iștilor: cum l-au "reievaluat" pe Ludovic Orban

Acum nici patru luni, USR-Plus se punea pe picioarele dindărăt la negocieri și condiționa intrarea la guvernare de plecarea lui Orban din fruntea Guvernului. Acum, însă, l-au “reievaluat” în stilul Tudorel Toader, invocat mai nou și de Vlad Voiculescu. Condiționează rămânerea la guvernare – culmea – de revenirea lui Orban în fruntea guvernului. Curat inconsecvenți, dar ce contează! 
Stiri PoliticeNelu Tataru/foto: INQUAM Exclusiv

Nelu Tătaru: „După tragedia de la Piatra Neamț s-au făcut evaluări în toate terapiile intensive unde se tratau pacienți COVID”

Nelu Tătaru a comentat ultimele declarații ale lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, referitoare la existența unei diferenţe "certe", de ordinul miilor, între cifrele privind decesele COVID contabilizate pe platformele oficiale Coronaforms şi Alerte Ministerului Sănătății. Politicianul liberal a întărit ideea că informația de pe Coronaforms este cea corectă. Tătaru a mai precizat că, după tragedia de la Piatra Neamț, din noiembrie 2020, s-au efectuat evaluări în tote secțiile de terapie intensive din țară.


Ludovic Orban/sursa foto: INQUAM

Ludovic Orban: „Nu există altă formulă de guvernare în afara Coaliției. Le recomand celor din USR-PLUS să facă o analiză obiectivă în cazul lui Vlad Voiculescu”

Șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban, aflat în vizită în județul Maramureș, a afirmat că PNL susține toate deciziile pe care le ia premierul Cîțu. Mai mult, președintele Partidului Național Liberal le-a recomandat colegilor de Coaliție de la USR-PLUS o analiză obiectivă în cazul remanierii lui Vlad Voiculescu de la portofoliul Sănătății.

Stiri Economice


Concerte și spectacole în aer liber în vreme de pandemie, de la 1 iunie - Noile reguli de participare

Concerte și spectacole în aer liber în vreme de pandemie, de la 1 iunie - Noile reguli de participare

Evenimentele în aer liber vor putea fi organizate de la 1 iunie 2021 în anumite condiții. Ministerul Culturii a propus o serie de măsuri ce trebuie respectate de operatorii culturali. Ministrul Bogdan Gheorghiu atenționează însă că este posibil ca propunerile să fie modificate după ce vor fi analizate de către Ministerul Sănătății, apoi de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU). Astfel, pentru evenimentele cu public în aer liber, într-un scenariu NU se va ține cont de rata de infectare, cu anumite condiții, și în al doilea scenariu vor fi anumite măsuri pentru o rata de incidență mai mică de 3 și 7,5 la 1.000 de locuitori. Organizatorul evenimentului respectiv este cel care trebuie sa aleagă între aceste două scenarii. Masca de protecție va fi însă nelipsită, atât la evenimentele organizate în spații închise, cât și afară, în aer liber, într-unul din scenariile propuse.


Florin Citu si Alexandru Nazare

Standard & Poor's a îmbunătățit perspectiva pentru România. Florin Cîțu: Sunt vești fantastice!

Agenția de rating Standard & Poor"s a anunţat, vineri seară, îmbunătăţirea perspectivei de la "negativ" la "stabil" aferentă ratingului acordat datoriei guvernamentale a României pe termen lung şi scurt în monedă locală şi valută. Este prima modificare în sens pozitiv a perspectivei rating-ului operată de această agenţie din noiembrie 2013, a transmis Ministerul Finanţelor.Și premierul Florin Cîțu a catalogat știrea drept una fantastică.Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Claudiu Manda

Claudiu Manda se apără împotriva acuzației de trafic de influență! „L-am rugat pe domnul procuror să facă o confruntare între ce spun eu și ce spune domnul Marin Ion”

Europarlamentarul Claudiu Manda a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Soțul Liei Olguța Vasilescu este acuzat că și-a folosit influența pentru a fi șterse datoriile a zeci de săteni din Dolj care primiseră ajutoare sociale necuvenite. Totul pentru a obține sprijin electoral din partea acestora. Manda respinge acuzațiile procurorilor anti-corupție. Europarlamentarul a explicat situația, la Realitatea PLUS.


Constanta Exclusiv

România riscă să piardă 1 miliard de euro! Licitații măsluite cu scanfandri neautorizați

Scandalul din jurul proiectului de lărgire a plajelor de pe litoralul românesc ia amploare. După moartea a doi scafandri în timpul unor scufundări în zona lucrărilor, ies la iveală nereguli cu privire la firmele care au contractat evaluările arheologice și de mediu. Vestigii antice cu valoare istorică sunt în pericol de a fi distruse din cauza unor expertize arheologice falsificate. Aceste nereguli ar putea costa România aproape un miliard de euro


Dosarul 10 august/sursa foto:INQUAM Exclusiv

Ioan Crăciuneanu, protestatar 10 August: „Îmi voi urma plângerile și vreau să-i trag la răspundere și pe oamenii politici”

Ion Crăciuneanu, cel care a făcut plângere pentru redeschiderea Dosarului 10 August, a intervenit la Realitatea PLUS, pentru a comenta decizia de ultim moment a instanței. Ne reamintim că foștii șefi ai Jandarmeriei vor fi din nou anchetati in dosarul violențelor din 10 august. Curtea de Apel Bucureşti a luat aceasta decizie, după ce a fost admisă plângerea lui Ioan Crăciuneanu, un protestatar care a fost rănit în urma intervenției jandarmilor la mitingul din 2018, din Piaţa Victoriei. Acesta a a fost  bruscat și rănit la picior de o grenadă fumigenă, în timpul intervenției violente a forțelor de ordine împotriva manifestanților din Piața Victoriei în urmă cu 3 ani.Stiri despre Vreme

Stiri din Sport