Ultimele Stiri
Editoriale


Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Supra-sexualizarea și îndoctrinarea copiilor. Este VITAL să ne cunoaștem drepturile părintești!
Nimic nu are un impact mai puternic pe termen lung asupra unei societăți decât modul în care ne educăm copiii. În familie, în școală și în societate. Există o serie de valori comune pe care s-a cladit fiecare generație, acceptate și aplicate de o covârșitoare majoritate de români: nucleul societății este familia, compusă din mamă și tată, copiii sunt fetițe sau băieți și, până la vârsta maturității depline, părinții sunt cei care îi ocrotesc de pericolele din afara familiei și veghează ca principiile sale să fie duse cât mai bine mai departe.Stiri Politice

Florin Cîțu/Nicolae Ciucă
Încep negocierile pentru noul guvern. Ce i se ofertă lui Florin Cîțu, cum își împart PNL și UDMR ministerele USR
Discuțiile privind formarea guvernului minoritar condus de Nicolae Ciucă au debutat în această după-amiază. Potrivit surselor Realitatea Plus, liderii PNL și UDMR, Florin Cîțu și Kelemen Hunor, vor analiza, în prima fază, împărțirea portofoliilor rămase vacante după plecarea miniștrilor USR Plus, urmând ca apoi să se discute și programul de guvernare.

Vlad Voiculescu. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu, atac la Iohannis: Nicolae Ciucă e soluția pentru un mic grup de indivizi care vor să controleze resursele fără să îi mai doară capul
Vlad Voiculescu a criticat dur decizia președintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier al țării. Fostul ministru al Sănătății consideră că ”soluția militară” nu va ajuta la rezolvarea crizelor, aducând ca argument situația privind campania de vaccinare și Institutul Cantacuzino sau ”felul în care au servit cetățenii acestei țări până acum instituțiile cu #sătrăiți.”


Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă
Cine e Nicolae Ciucă - noul premier desemnat. Militarul de carieră care a participat la misiuni în Afganistan și Irak
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, desemnat de către președintele Klaus Iohannis să formeze un nou guvern, s-a făcut remarcat în domeniul apărării, căruia i-a dedicat întreaga carieră. Este doctor în științe militare și, printre altele, a participat la misiuni externe alături de partenerii internaționali ai țării, fiind decorat pentru implicarea sa de state precum Franța și SUA și de ONU. Înainte de a conduce MApN, a fost șeful Statului Major General. Generalul în rezervă s-a mai aflat la șefia guvernului, ca interimar, înainte de învestirea lui Florin Cîțu.
Stiri Economice

Scumpirea energiei afectează redresarea economică. (foto: Profimedia)
Ședință importantă la Bruxelles, se caută o soluție pentru criza provocată de SCUMPIREA ENERGIEI
Liderii țărilor din Uniunea Europeană se reunesc joi, la Bruxelles, pentru a găsi soluții în criza prețurilor crescute ale energiei. Reuniunea are loc în contextul în care Comisia Europeană a propus deja un set de recomandări pentru atenuarea pe termen scurt și mediu a efectelor avalanșei scumpirilor, atât pentru cetățeni, cât și pentru companii. 
Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport