Ultimele Stiri


Tineri în sărăcie
VIDEO România, țara în care tinerii NU MAI AU VOIE să viseze: O treime dintre ei trăiesc în SĂRĂCIE
Aproape o treime dintre tinerii din România trăiesc sub pragul sărăciei. Sunt date înfiorătoare dacă ne gândim la cum ar putea arăta viitorul unei țări în care noile generații cresc cu atât de multe neajunsuri. Pentru cei care au probleme de sănătate este și mai greu. Este cazul și lui Viorel Vasile, care după un accident de mașină este nevoit să trăiască din pensia de handicap, adică 800 de lei. Din acești bani o crește și pe fiica lui de numai 5 ani. 

ACTUALEditoriale

Stiri Politice


Gabriela Firea, ministrul Familiei și Tineretului
Gabriela Firea, ATAC la Nicușor Dan: Capitala, sub RISC de neputință și nepăsare! Pasajul Unirii, în pericol de prăbușire - VIDEO
Gabriela Firea trage un semnal de alarmă în legătură cu riscul de prăbușire din zona Pieței Unirii din Capitală. Ministrul Familiei și Tineretului îl taxează pe actualul primar general Nicușor Dan, pentru că Bucureștiul „nu este o prioritate, a lăsat totul în același stadiu” ca la sfârșitul mandatului său la Primărie, în 2020. Actualul ministru a postat mai multe imagini dezolante filmate în pasajul rutier Unirea. 


Stiri Economice

Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport