Ultimele StiriMesaj al Consiliului Elevilor pentru Sorin Cîmpeanu

Ministrul Sorin Cîmpeanu, criticat de elevi. Ce decizie îi nemulțumește: ”Este iresponsabilă!”

Consiliul Naţional al Elevilor respinge varianta ca cei din clasele a VIII-a şi a XII-a să meargă la şcoală chiar și în situația în care localitatea ar fi în scenariul roșu, catalogând-o drept o decizie ”iresponsabilă”. Despre acest lucru a vorbit ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în contextul în care examenele naționale se vor desfășura cu prezență fizică. 

ACTUAL


EditorialeIulian Leca

Iulian Leca: Ce vedem prin ochelarii lui Barna

E atât de mult nefiresc în imaginile cu Dan Barna când își scapă ochelarii de la tribuna Parlamentului încât rămâi sfinx și tu privind cum vicepremierul nu-și mișcă nici măcar ochii în cap după ce ochelarii îi dispar din cadru. Din ce lume face parte un astfel de om care, cine a cunoscut persoane care poartă ochelari știe ce vorbim, atunci când își scapă ochelarii de la așa distanță să nu tresară, să nu miște instinctiv înspre ei, chiar dacă nu mai are nicio șansă să-i prindă.Stiri Politice
Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației Foto: gov.ro Exclusiv

Sorin Cîmpeanu, anunț pentru elevii din anii terminali: Vom insista ca cei din clasele a VIII-a și a XII-a să meargă la școală și în scenariul roșu

Sorin Cîmpeanu a anunțat sâmbătă seara, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, că va propune ca elevii din anii terminali, din clasele a VIII-a și a XII-a, să meargă în mod fizic la cursuri și în cazul în care școala intră în scenariul roșu. Ministrul Educației a motivat că examenele naționale vor fi cu prezență fizică, iar o posibilă evaluare în sistem online ar putea da naștere la fraudă. 

Stiri Economice

Ludovic Orban, președintele PNL, președintele Camerei Deputaților Foto: Facebook.com Video

Ludovic Orban, ANUNȚ despre decontarea transportului școlar - CÂND se va lua decizia

Ludovic Orban a anunțat că în coaliția de guvernare se va discuta problema decontării transportului școlar. Președintele PNL a declarat sâmbătă că mai trebuie emise normele metodologice pentru decontare de cele trei ministere implicate - Educație, Transporturi și Dezvoltare. Președintele Camerei Deputaților a participat  la întâlnirea regională de la Focșani privind Mecanismul de rezilienţa şi redresare.

Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport