Controverse uriașe în cazul uciderii fetiței pe trecere Exclusiv
Controverse uriașe în cazul uciderii fetiței pe trecere. Fost procuror, declarații șoc despre viteza polițiștului - ce s-a găsit la locul tragediei
O mulțime de controverse sunt în continuare în jurul accidentului mortal provocat de polițist. Într-o intervenție la Realitatea PLUS, fostul procuror Dan Voinea a apreciat că agentul ar fi avut o viteză de aproximativ 90 km/h. În plus, faptul că trecerea de pietoni nu era vizibilă ar trebui să fie luată în calcul în anchetă. 

Ultimele Stiri
Editoriale

Stiri Politice


Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației Foto: gov.ro Exclusiv
Sorin Cîmpeanu îi contrazice pe cei care recomandă școala „online” în următoarea perioadă - Ce le transmite „deșteptologilor”
Sorin Cîmpeanu îi contrazice pe experții în sănătate, care au cerut închiderea de urgență a școlilor, începând chiar de luni. Ministrul Educației a declarat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că nu ia în calcul ce spun „autointitulații cercetători, părerologi sau deșteptologi” și va ține cont doar de expertiza Ministerului Sănătății și a Institutului de Sănătate Publică, asta în contextul în care valul 5 al pandemiei ia amploare, iar testele pe bază de salivă nu au ajuns încă la elevi. În același timp, în contextul unor infectări de peste 7.000-10.000 de cazuri în ultimele zile, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că nu mai consideră urgentă introducerea certificatului verde. Școlile urmează să înceapă luni, cu prezență fizică, în majoritatea localităților din România.


Ședință CRUCIALĂ - TVA zero la alimentele de bază, printre MĂSURILE coaliției după creșterea prețurilor
Contre între PSD și PNL pe MĂSURILE pentru români după creșterea prețurilor în 2022 - Ședință CRUCIALĂ a coaliției
Coaliția începe sesiunea parlamentară pe picior greșit. Sunt contre între liberali și social-democrați pe tema măsurilor pentru plafonarea prețurilor. PSD cere măsuri urgente, începând din februarie, în timp ce premierul Nicolae Ciucă e de acord ca facilitățile să se aplice de la 1 aprilie. Liderii Coaliției au hotărât să se întâlnească luni, 17 ianuarie, într-o ședință crucială pentru tranșarea disputelor, susțin surse politice pentru Realitatea Plus. Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a propus TVA zero la alimentele de bază, adică pentru făină, ulei, carne și ouă, dar și modificarea de urgență a legii plafonării și compensării facturilor la energie, de la 1 februarie. Cu toate acestea, un lider important al Coaliției susține că plafonarea nu înseamnă neapărat și o scădere a prețurilor.
Stiri Economice

Cum vor trăi românii în anii ce vin și la ce vor renunța - Schimbări-ȘOC în măsurile lui Klaus Iohannis
Cum vor trăi românii în anii ce vin și la ce vor renunța - Schimbări-ȘOC în măsurile lui Klaus Iohannis
România trebuia să ia de urgență măsuri pentru combaterea schimbărilor climatice, susțin specialiștii. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a înființat un grup de lucru pe această temă și a vorbit zilele trecute despre rolul cheie pe care îl joacă educația în noua viziune de la Cotroceni. De asemenea, un cercetător francez a explicat ce ar trebui să facă țara noastră și cum ar trebui românii să își schimbe stilul de viață și la ce ar trebui să renunțe. 
Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport