Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

România Suverană

Emisiune Realitatea.NET

Cu drag, despre România!

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi
Editoriale

Alexandra Păcuraru, realizator România Suverană Foto: Bogdan Chircan
Alexandra Păcuraru: Împreună suntem mai puternici! România are tot ce ii trebuie aici, între granițele ei! Nu ne trebuie nimic de la alții!
Hristos S-a Înălțat! Dragii mei, mare zi trăim astăzi, mare bucurie creștină! Mântuitorul care cu moartea pe moarte a călcat S-a înălțat de-a dreapta Tatălui și a Sfântului Duh, după ce ne-a dăruit nouă viața veșnică. Aș dori să citesc, în acest început de editorial um mesaj primit de la unul dintre dragii noștri telespectatori: "Astazi Hristos Inaltandu-Se, ne inalta si ne arata cine suntem sau cine am putea sa fim. Sărbătoarea Înălțării este și sărbătoarea noastră deopotrivă cu Hristos, a înălțării noastre, a privirii noastre, a cugetului nostru și a simțirii noastre spre Cer. Dumnezeu să ne învrednicească să Îl chemăm și noi pe Duhul Sfânt, să Se nască în sufletele noastre, să ne înalțe trăirea și lucrarea duhovnicească de zi cu zi. Hristos S-a Înălțat! Zi binecuvântată!".

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru | Greva din educație lovește grav elevii țării. Nu ne mai permitem ca ei să piardă nici măcar o zi
Circul cu rocada puterii pare să se apropie de final. Președintele Klaus Iohannis a intervenit în ceea ce părea o interminabilă telenovela politică și a dat semnalul clar: tranziția portofoliilor din guvern trebuie să decurgă conform planului semnat și parafat de liderii coaliției. E o palmă grea pentru PSD și Marcel Ciolacu, mai ales că au tras de timp, doar pentru ține în șah PNL și poporul român. Țara se afundă tot mai tare în blocaje. 

Alexandra Păcuraru,realizatoarea emisiunii România Suverană
Alexandra Păcuraru | Romanii s-au saturat! Vor oameni competenți in funcții-cheie, nu lideri fabricați in laboratoarele puterii oculte!
Hristos a înviat! Să ne bucurăm de credința în care ne-am botezat, sa ne bucurăm pentru toate sărbătorile pe care le-am trăit! Duminică, pentru timpurile in care trăim, cu toții am primit o lecție de istorie de credință, de iubire, de speranță. Sfinții Împărați Constantin și Elena au jucat un rol extraordinar în istoria noastră, în istoria lumii. 


Stiri Politice

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu: Realegerea preşedintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul NATO
Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a afirmat că pealegerea preşedintelui Turciei Recep Tayyip Erdogan oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul Strategic, în cadrul NATO. „securităţii la Marea Neagră este vitală în acest context geo-strategic tensionat”, a mai spus preşedintele PSD.


Stiri Economice

Stiri Actuale

Stiri din Justiție
Cumnatul lui Geoană, Ionuț Costea, dat în consemn la Frontieră. Sebastian Vlădescu, condamnat în același dosar, a ajuns la Rahova după ce s-a predat
Cumnatul lui Geoană, Ionuț Costea, dat în consemn la Frontieră. Sebastian Vlădescu, condamnat în același dosar, a ajuns la Rahova după ce s-a predat
Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, condamnat pentru fapte de mare corupție în dosarul fostului ministru a Finanțelor, Sebastian Vlădescu, a fost dat, vineri, în consemn la Frontieră. Poliția l-a căutat la domiciliu după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), dar nu l-a găsit. Prin urmare, a luat decizia de a-l da în consemn la Frontieră pentru a vedea dacă a ieșit din țară sau încă se mai află aici. Tot vineri, Sebastian Vlădescu a ajuns la penitenciarul Rahova după ce s-a predat la poliție. La ieșirea din secția de poliție Vlădescu nu a vrut să facă nicio declarație. 

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport