Ultimele Stiri
Editoriale


Marinela Mititelu

Marinela Mititelu: De ce ne pleacă tinerii din țară

Mihaiță Baritz are 21 de ani și se luptă să respire. Are fibroză chistică. Până mai ieri, a fost consilier onorific, neplătit, la Ministerul Sănătății. Nu a putut să miște munții, nici pentru el, nici pentru alții. Așa că a plecat. Și-a dat demisia de la minister și a plecat în străinătate ca să poată să aibă acces la medicamentul de 320.000 de euro care îl ajută să trăiască. La noi, nu s-a putut să-l primească. A fost nevoit să aleagă: ori stă pe lista de așteptare până moare pentru un transplant de plămâni, ori pleacă în lumea largă. Marinela Mititelu

Marinela Mititelu: Zarurile au fost aruncate: Orban sau Cîțu. Pe cine pariază liberalii

Aparent, cine va fi șef la PNL în următorii ani este doar un joc cu miză pentru liberali. În realitate, ne privește pe toți. Nu poate fi liniște la guvernare dacă PNL va continua lupta surdă pentru putere în interior. Este de ajuns că USR-Plus face opoziție propriului guvern. Nu este cazul să vedem iar facțiuni din partid că lansează atacuri din tranșee sau că duc un război proxy pentru zone de influență. 


Stiri Politice
Comisia Europeană, ANUNȚ despre PNRR - DETALII despre evaluarea Planului și ultima solicitare a României

Comisia Europeană DEZMINTE că PNRR a fost respins - DETALII despre evaluarea Planului și ultima solicitare a României

Comisia Europeană a anunțat, vineri, că nu a respins Planul Național de Redresare și Reziliență aal României și că a demarat o ”evaluare aprofundată” a documentului. Forul comunitar a precizat că afirmația „Comisia a respins PNRR-ul României” este FALSĂ. Anunțul a fost făcut prin Reprezentanța în România a Comisiei Europene, într-un mesaj postat pe Facebook.

Stiri Economice


Emilian Imbri Exclusiv

Emilian Imbri: Moral, toți medicii ar trebui ținuți cu salariul și pensia până mor. Ce spune despre interzicerea cumulului pensie - salariu

Medicul Emilian Imbri a vorbit vineri, la Realitatea Plus, despre posibilitatea ca medicii să fie excluși de la interdicția privind cumulul pensiei cu salariul. Fostul manager al Spitalului ”Victor Babeș” a precizat că nu ar fi o problemă atât timp cât este vorba de doar 400 de persoane care se află în această situație, dar că analiza trebuie să se facă din mai multe puncte de vedere. 
Stiri Actuale

Inundații masive în țară

VIDEO | România, măturată de grindină, ploi și vijelii - Capitala, inundată după potop

Ploile torențiale au făcut prăpăd în Capitală. Mai multe bulevarde au fost inundate, după ce canalizarea nu a mai făcut faţă volumului mare de apă. Și grindina a făcut ravagii în mai multe județe din țară. Gheața a acoperit grădinile oamenilor, drumurile au fost măturate de ape și mai multe mașini au fost distruse, relatează Realitatea Plus. 

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din SportAlin Stoica. Foto: Inquam / Octav Ganea

Noi măsuri de relaxare pentru organizarea nunților și botezurilor în Capitală, de sâmbătă. Reguli pentru meciurile EURO 2020

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a adoptat, vineri, hotărârea prin care numărul persoanelor care pot participa la nunți și botezuri crește la 200 în interior. Măsura intră în vigoare de sâmbătă, 12 iunie. Totodată, CMBSU a decis că la meciurile din optimile Campionatului European de Fotbal va fi permis accesul publicului până la 50% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale.