Ultimele Stiri

Vaccinarea NU protejează complet de COVID lung, dar scade de 10 ori riscul de infectare și simptomele
Cherecheș: Vaccinarea NU protejează complet de COVID lung, dar scade de 10 ori riscul de infectare și simptomele - STUDIU
Vaccinarea scade semnificativ riscul de infectare și dezvoltarea simptomelor de 10 ori ca în cazul perosanelor nevaccinate, dar, în cazul în care cei vaccinați dezvoltă simptome, riscul de sindrom COVID lung este „doar foarte puțin mai scăzut față de o persoană nevaccinată infectată”, a avertizat profesorul Răzvan Cherecheș. Expertul în Sănătate Publică a prezentat concluziile unui ultim studiu amplu făcut de cercetătorii britanici. 

ACTUAL


Dominic Fritz, primarul Timișoarei Exclusiv
Legile puterii | Dominic Fritz recunoaște că NU a mers în spitale și acuză Guvernul pentru frigul din Timișoara: Nu sunt un primar magician
Primarul Dominic Fritz a explicat, în exclusivitate, la „Legile puterii”, cu Alexandra Păcuraru, situația tragică în care se află Timișoara, oamenii care stau în frig în case și la ce s-a recurs în maternitatea Bega pentru a nu ține nou-născuții în frigul din săli și saloane. Edilul Timișoarei a recunoscut că nu a fost în spitale să vadă exact cum se descurcă managerii și pacienții pentru că a trebuit să caute soluții pentru a reporni căldura în oraș.

ACTUALEditorialeAna Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Supra-sexualizarea și îndoctrinarea copiilor. Este VITAL să ne cunoaștem drepturile părintești!
Nimic nu are un impact mai puternic pe termen lung asupra unei societăți decât modul în care ne educăm copiii. În familie, în școală și în societate. Există o serie de valori comune pe care s-a cladit fiecare generație, acceptate și aplicate de o covârșitoare majoritate de români: nucleul societății este familia, compusă din mamă și tată, copiii sunt fetițe sau băieți și, până la vârsta maturității depline, părinții sunt cei care îi ocrotesc de pericolele din afara familiei și veghează ca principiile sale să fie duse cât mai bine mai departe.


Stiri Politice
Stiri Economice

Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport