80 de teze de doctorat de la Academia de Poliție au dispărut fără urmă

 
Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza
Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza
FOTO: ziuaveche.ro
Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Concurenţă mare la Academia de Poliţie: Pe câte locuri se bat cei 5.000 de elevi înscrişi

80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție, iar alte trei teze nu există nici letric (în format tipărit), informează pressone.ro

Acestor teze dispărute li se adaugă și lucrările științifice a doi decani din Academia de Poliție care conduc cele mai importante două facultăți ale instituției - și care nu sunt de găsit în format electronic: cel al Facultății de Poliție și cel al Facultății de Științe Juridice și Administrative. Ambii și-au obținut titlurile înainte de 2011.

Constatările se regăsesc în Raportul Corpului de Control al ministrului de Interne, care timp de două luni a făcut verificări extinse asupra tezelor de doctorat susținute după anul 2011.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ipoteza d
18 Jul 21:01
Teza purtătoare de recompense pecuniare și titluri universitare adunate la pensia ce poate fi specială arată imaginea unui FURT SPECIAL cu procuratura de față organ de mascare națională a informațiilor de antifraudă simulată.
Răspunde
0 0
Ion Ion
18 Jul 16:09
Pentru aprobarea sustinerii tezei de doctorat este obligatorie depunerea unei copii, de catre institutia organizatoare de doctorat, la Biblioteca Nationala unde se pastreaza pe o perioada de 90 Ani. Asa ca disparitia lor din biblioteca institutiei nu este o catastrofa. Este o incercare de ingradire a accesului cititorilor care frecventeaza acea biblioteca.
Răspunde
0 0
cotoi
18 Jul 15:27
Oooooo nu se poate toti cu doctorat si dintr-o data simplii soldati , nu i-si mai au rostul acolo , adusi oameni cu patalamale originale , recunoscute nu cu falsuri .
Răspunde
0 0
ANA
18 Jul 13:49
ALOOOOOOOOOOOOO tovarasi cu doctorate disparute ... NU VRETI VOI .. DIN BANII PRIMITI / PE DOCTORATE ... SA FACETI :: CHETA ::::PENTRU AMPLASAREA UNUI CAMIN + HIDROFOR + PUT+POMPA +WC+TREI FOSE + INSTALATIA DE CANALIZARE + APA .. LA ::POSTUL DE POLITIE DE PE ::: DN1 / COMUNA CIOLPANI / JUD ILFOV .. SI ASIGUR eu ::PRO BONO ORGANIZARE SANTIER +ASISTENTA LUCRARI .. CA :: seful politiei :: STOICA Ionut ... fiind bolnav/ diabet .. sa nu MAI MEARGA ALERGAND + inca 4 tovarasi care lucreaza la post :: LA PECO / 100 m MAI DEPARTE ... LA WC... LUCRARE CARE SE TERMINA IN 6 ZILE ... la cheie ...
Răspunde
0 0
Tataie
18 Jul 11:53
Tezele au fost furate de CIA, fiind prea pretioase.
Răspunde
0 0
Groza
18 Jul 11:51
Este trist ca politicul,sefi,au cautat sa musamalizeze aceste magri ,practic trebuiau anchetate de DNA.
Răspunde
0 0
Groza
18 Jul 11:47
Poate ca nu au fost plagiate?Este interesant ca se arunca pisica si la altii(si in alte tari din vest s-a plagiat).Inainte de '89 intreprinderile comandau teme de cercetare-directorii sau alt grangur insuseau lucrarea ca teza de doctorat.
Răspunde
0 0
MARIUS
18 Jul 11:46
Le-a luat Carmen dan când a plecat de la minister, să nu se știe că cei cu teze erau oamenii ei numiți politic și fără vreo școală.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?