5 zodii cu cel mai rău suflet. Duşmanii ascunşi ai horoscopului

 
5 zodii cu cel mai rău suflet. Duşmanii ascunşi ai horoscopului
5 zodii cu cel mai rău suflet. Duşmanii ascunşi ai horoscopului

Ele pot fi atractive la exterior, dar în interior este altă poveste!Există unele zodii care au un suflet rău, în ciuda aparenţelor. Iată care sunt:

Vărsător


Din punct de vedere fizic, Vărsătorul este uimitor. El îşi trăieşte viaţa după propriile reguli şi atunci când îl întâlneşti, vrei imediat să faci parte din lumea lui idealistă. Dar nu te lăsa păcălit! În timp ce ambalajul poate fi unul frumos şi plin de speranţă, în interior poate fi un dezastru total. Un Vărsător rău te va iubi doar atunci când este convenabil pentru el şi te va folosi pentru a obţine ce şi-a propus. Apoi, după ce îi oferi tot, el se va retrage în cel mai egoist mod cu putinţă. Inima lui este de gheaţă!

Leu

Leul nu este atât de rău la suflet ca Vărsătorul, dar nici atât de frumos la exterior ca el. Totuşi, combinaţia dintre aroganţă, gelozie şi vorbitul înainte de a gândi îl face să fie o persoană foarte urâtă în interior. Un Leu rău este conştient de comportamentul lui, dar alege să nu facă nimic pentru a rezolva această situaţie. La Leu, totul se rezumă la aroganţă până la urmă, căci lucrurile trebuie să iasă ca el de fiecare dată şi nu îi pasă de sentimentele celor din jur.

Citeşte continuarea AICI.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?