31 de persoane din Târgu-Mureş concurează pentru două posturi de asistent medical

 
Foto: Realitatea Tv
Foto: Realitatea Tv
Bătaie mare pe un post de asistent medical la cel mai mare spital din România. La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş au fost scoase la concurs două locuri. După evaluarea finală a dosarelor au rămas în examen 31 de candidaţi.
În timp ce mulţi asistenţi vor să plece în străinătate, în Mureş situaţia e diferită. Absolvenţii liceelor cu profil sanitar aleg să rămână acasă.

Pentru un post de asistent medical la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş concurează 15 candidaţi.


"Din luna martie şi până acum nu s-a scos niciun post la concurs, drept dovadă acest număr mare de candidaţi", a afirmat Lavinia Cosma, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

Examenul a început cu testarea psihologică, iar în perioada 11-13 noiembrie, va avea loc concursul propriu-zis. La acelaşi spital, în vară, interesul pentru posturile de medici a fost extrem de scăzut. Doar 17 candidaţi pentru 36 de posturi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?