30 de migranți, descoperiți într-o pensiune dezafectată din județul Arad

 

30 de migranți, cu vârste cuprinse între 15 și 60 de ani, au fost descoperiți, sâmbătă, într-o pensiune dezafectată din orașul Sântana, din județul Arad, a anunțat, duminică Poliția de Frontieră Română. 

Orașul Sântana se află la cca 20 de km de granița cu Ungaria. Migranții, care sunt solicitanți de azil în România, au decalarat că intenționau să treacă granița cu Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, „lucrători din cadrul Poliției orașului Sântana, judeţul Arad, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au desfăşurat o acțiune de prevenire pe linia combaterii migraţiei ilegale și a infracționalității transfrontaliere în zona de competenţă.

Astfel, în data de 9 noiembrie, în jurul orei 02.00, în orașul de frontieră Sântana au fost depistate treizeci de persoane într-o clădire dezafectată, este vorba despre o pensiune dezafectată. Întrucât acestea nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost preluate şi transportate la sediul instituției, pentru cercetări”.

Detalii pe Realitatea de AradAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?