22 de studenţi din Capitală şi-au încheiat vacanţa evacuaţi

 
Foto: cazari.ro/upload/unitReserv/b_suceava_gura_humorului_pensiune_orhideea_1921.jpg
Foto: cazari.ro/upload/unitReserv/b_suceava_gura_humorului_pensiune_orhideea_1921.jpg
Final de vacanţă cu scandal! De asta au avut parte 22 de turişti din Bucureşti care au fost evacuaţi forţat, aseară, dintr-o pensiune din localitatea suceveană Gura Humorului. Ba mai mult, au fost şi ameninţaţi cu bătaia de către patron după ce s-au certat cu acesta.

2100 de euro au plătit 22 de studenţi din Capitală pentru o minivacanţă de cinci zile, în oraşul sucevean Gura Humorului pe care şi-au încheiat-o într-un mod nefericit. Patronul vilei pe care au închiriat-o i-a scos afară pe un ger de – 16 grade Celsius, cu câteva ore înainte de expirarea contractului. Studenţii spun că nu au avut parte de condiţiile prevăzute în contract.

Studenţii spun că proprietarul pensiunii i-a ameninţat cu bătaia. În replică, proprietarul pensiunii susţine că le-a oferit turiştilor condiţii dar că aceştia au produs stricăciuni în clădire. Conform celor negociate cu patronul pensiunii, studenţii ar fi trebuit să plece la miezul nopţii, când aveau şi tren spre Bucuresti.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?