14 președinți ai SUA au făcut parte dintr-o organizație secretă

Societate secreta
Societate secreta
Societate secreta Presedinte al SUA, frate în societatea secreta Presedinte al SUA, frate în societatea secreta Presedinte al SUA, frate în societatea secreta

Nu mai puțin de 14 președinți ai Statelor Unite au fost membri ai unei organizații secrete cu o influență extrem de mare în lumea occidentală.O treime din cei 45 de președinți americani au făcut parte din celebra și misterioasa francmasonerie, scrie Business Insider.

Unii dintre ei, cum a fost Harry Truman s-a aflat chiar la șefia uneia dintre loje. Cel de-al 33-lea președinte a fondat loja masonică din Belton, Missouri în 1911 și a fost ales ca președinte al ei.

Alte nume de președinți ai SUA care au luat parte la ședințele secrete ale unor loji din francmasonerie: George Washington însuși, Andrew Jackson, Franklin Delano Roosevelt, Warren Harding, Gerald Ford, William Taft, Theodore Roosevelt, William McKinley și alții.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?