12 români suspectaţi de trafic de persoane, reţinuţi de autorităţile ungare

 
Cei 12 traficanţi de persoane români au fost reţinuţi de autorităţile ungare
Cei 12 traficanţi de persoane români au fost reţinuţi de autorităţile ungare

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că 12 români au fost reţinuţi şi anchetaţi de autorităţile de la Budapesta, Ungaria, joi, 27 august, fiind suspectaţi de trafic de persoane. Potrivit MAE, niciunul dintre inculpaţi nu a cerut asistenţă consulare din partea misiunii României de la Budapesta.

"Ambasada României la Budapesta a fost informată astăzi, 27 august 2015, de către poliţia ungară, că 12 cetăţeni români suspectaţi de trafic de persoane au fost reţinuţi şi audiaţi de autorităţile ungare, cu propunerea de arestare preventivă", a se arată în comunicatul MAE.

Ministerul Afacerilor Externe informează că niciunul dintre cei 12 români reţinuţi de autorităţile ungare nu au cerut asistenţă consulară din partea misiunii de la Budapesta, până în acest moment.

Potrivit MAE, "Ambasada României la Budapesta monitorizează cazul, menţine legătura cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor legale".

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?