12 previziuni neaşteptate pentru 2013: Soarta lumii se decide în 2013!

Soarta lumii se decide în 2013!
Soarta lumii se decide în 2013!

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experienţelor de dincolo de simţuri, dar şi a blogului despreparanormal.blogspot.com.

Posesoarea unor calităţi extrasenzoriale dobândite în urma unei morţi clinice – NDE (Near Death Experience), Alina Neagu a apărut în mai multe emisiuni televizate pentru a împărtăşi celorlalţi din experienţa trăita de ea. De la un timp însă, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trăirile, viziunile şi informaţiile pe care le percepe mult mai uşor şi cumva diferit.

Alina Neagu încearcă prin mesajele sale să ne introducă în lumea lucrurilor nevăzute, pe care nu toţi le înţelegem, poate, aşa cum ar trebui, dar şi să deschidă noi perspective asupra ideii de "paranormal".

În articolul de astăzi, Alina ne prezintă în premieră câteva din previziunile pentru anul 2013:

1. Reforme majore la nivel mondial pentru atenuarea efectelor catastrofelor naturale din ce în ce mai dese, creşte nivelul îmbolnăvirilor şi al sărăciei.

2. Noi invenţii – în viitor, telecomunicaţiile vor deveni telepatice, prin intermediul unui dispozitiv ataşat creierului uman. Bazele acestor invenţii pot fi puse în acest an.

Citeşte continuarea articolului pe GARBO.RO

Articole recomandate

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?