10 semne că eşti un bărbat disperat

 

În lumea întâlnirilor amoroase un bărbat disperat este cel care face absolut orice să fie cu o femeie şi să nu rămână singur. Însă femeile pot descoperi cu uşurinţă disperarea dintr-un bărbat şi, în acest caz, nu vei reuşi niciodată să convingi o femeie să se întâlnească cu tine.Un bărbat disperat vrea din tot sufletul să aibă o relaţie, însă din cauza faptului că nu are prea multă experienţă în domeniul romantic, comportamentul lui indică o încredere scăzută în el însuşi ceea ce le îndepărtează pe femei, care îl percep că pe un ciudat de care trebuie să se ferească.

Iată 10 semne care indică portretul bărbatului disperat:

Scazi standardele
Bărbaţii disperaţi sunt pregătiţi să scadă standardele numai să umple golul emoţional din viaţa lor. Asta înseamnă că sunt gata să se întâlnească cu femei despre care altă dată ar fi spus că sunt sub standardele lor. Vor dori să se întâlnească cu orice poartă fustă, doar de dragul de a nu mai fi singuri, fără să realizeze faptul că este mai bine să rămână singuri şi să aştepte genul potrivit de femeie.

Aşteaptă să fie complimentat în mod constant

Bărbatul disperat are o imagine scăzută de sine, încredere scăzută în el însuşi şi simte nevoia să i se spună cât de grozav este el şi că ceea ce face este excelent. Nu va dura mult până când o femeie va fi obosită de faptul că trebuie să-i ridice zilnic moralul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?