LIFESTYLE






















BIZAR





FRESH REFRESH





HOROSCOP





LUMEA ANIMALELOR





MODĂ & FRUMUSEŢE



Cum să ai o digestie bună după mesele încărcate de Paște. Ceaiul minune care te scapă de griji
Cum să ai o digestie bună după mesele încărcate de Paște. Ceaiul minune care te scapă de griji
După mesele copioase de Paște, în care românii savurează o varietate bogată de preparate tradiționale, precum drob de miel, friptură de miel, ciorbă de miel, cozonac, pască și ouă, uneori este nevoie de o mână de ajutor pentru digestie și relaxare. Aici intervine ceaiul Oolong, mai puțin cunoscut la noi, dar cu proprietăți reale în ameliorarea disconfortului gastric și a stării de oboseală.


MONDEN





TIMP LIBER


Căpșuni gustoase și sănătoase chiar la tine acasă? Cum trebuie să le îngrijești pentru a avea parte de o recoltă bogată/ Profimedia
Căpșuni gustoase și sănătoase chiar la tine acasă? Cum trebuie să le îngrijești pentru a avea parte de o recoltă bogată
Căpșunile sunt una dintre marile plăceri ale verii, iar cultivarea lor în propria grădină nu este atât de dificilă pe cât poate că te-ai fi așteptat. Dacă le oferi o îngrijire corespunzătoare, vei obține și tu o recoltă bogată de căpșuni mari, gustoase și sănătoase. Trebuie însă să ții cont de câteva sfaturi esențiale în procesul de cultivare a acestor fructe delicioase.



TRAVEL




Bătrânul care și-a îndeplinit visul la 106 ani. Alfred a sărit cu parașuta
Bătrânul care și-a îndeplinit visul la 106 ani. Alfred a sărit cu parașuta: „Toată lumea este mai capabilă decât crede”
Alfred Blaschke, cunoscut sub numele de "Al" printre prieteni și familie, a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr. La 106 ani, el a devenit cel mai bătrân om care a sărit cu parașuta în tandem, marcând o nouă realizare în Cartea Recordurilor Guinness. Această performanță remarcabilă a fost o repetare a saltului său de la 4.000 de metri, realizat în anul 2020, când avea 103 ani.