Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Zeci de maşini confiscate, scoase la vânzare

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Galaţi şi-a reînnoit în aceste zile oferta de autoturisme scoase la vânzare fără licitaţie, scrie galatipenet.ro. Doritorii pot cumpăra la preţuri mai mici chiar şi maşini de lux.

Maşini confiscate, scoase la vânzare
Maşini confiscate, scoase la vânzare / FOTO: http://www.galatipenet.ro/

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Galaţi scoate la vânzare maşini ca Mercedes, Volkswagen, Opel, Audi, BMW, Renault, Hyundai, Ford, dar şi Dacia sau Lada.

Maşini de lux la preţuri mici

În oferta DGFP Galaţi se găsesc în prezent nu mai puţin de 78 de maşini. În categoria autoturismelor de lux, piesa de rezistenţă este un BMW X5, din 2001. Bolidul poate achiziţionat la preţul de 18.200 de lei, singurul inconvenient fiind acela că este înmatriculat în Bulgaria. De asemenea, doritorii pot cumpăra şi un Mercedes S280, din 1998, cu un preţ de vânzare de 17.820 lei şi două autoturisme Opel, cu preţuri de 13.150 de lei, respectiv, 16.965 de lei. Un autovehicul ceva mai puţin obişnuit este şi autocarul Neoplan 116, diesel, înmatriculat în R. Moldova, ce poate fi achiziţionat cu 18.000 de lei. Din urmă vin tare şi autoturismele Ford, cu preţuri cuprinse între 1.300 şi 2.275 de lei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET