Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Webhelp face angajări. Lista joburilor vacante

Webhelp, o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing și relații cu clienții, face angajări. Posturile vacante în cadrul companiei sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine.

Lista joburilor vacante în țară
Lista joburilor vacante în țară

Posturile disponibile în cadrul companiei sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană, poloneză, engleză, etc) și cuprinde profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

Dezvoltarea companiei a fost marcată recent și de deschiderea unui nou sediu la București, în centrul capitalei, unde au fost create nu mai puțin de 125 de noi posturi ridicând la trei numărul de locații din România. De altfel, una din particularitățile companiei este că sediile sale se află în zone centrale tocmai pentru a deveni atractive pentru tinerii profesioniști și studenții în căutarea unui loc de muncă.

Webhelp a depășit începând cu luna noiembrie numărul de 1100 de colaboratori în România. Cu sedii în București și Galați, Webhelp este o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing și relații cu clienții.

Creată în 2003, Webhelp are în prezent peste 35 de centre în 8 țări (Franța, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, România, Algeria, Madagascar) și peste 17500 de salariați în întreaga lume.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET